Bieren

Bier is een alcoholische drank gemaakt uit granen, waaronder gerst en tarwe. Soms wordt nog fruit toegevoegd, bijvoorbeeld zure kersen . Er bestaan verschillende methoden om bier te maken. Het ambacht van het bier maken wordt brouwen genoemd. Bij de meest gebruikelijke methode wordt bier gebrouwen uit gerstwaterhop en gist. [Bron: Wikipedia ]

Bieren zijn er in alle soorten en smaken van blond tot donker van pils tot trappist maar feit blijft dat bier de meest gedronken alcoholische drank is ter wereld. Dronk men heel vroeger vooral bier omdat de water kwaliteit te slecht was en vanwege de voedingsmiddelen die er in zaten zien we dat tegenwoordig bier steeds meer een specialiteit aan het worden is.

Dronk men een aantal jaren over het algemeen nog het meest pils zie je nu een steeds grotere diversificatie van verschillende type bieren en smaken. De zogenaamde speciaalbieren.

Wij hebben op dit moment een assortiment van ongeveer 200 verschillende bieren op voorraad en het aanbod wisselt met de seizoenen. Of het nu een heerlijk streekbier is of een authentiek trappistenbier we hebben het allemaal. Naast de bieren, die los per fles of per krat gekocht kunnen worden maken wij ook bierpakketten op maat.

Voor ieder wat wils en voor iedere gelegenheid een passend cadeau.

 

 
 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren