Overig Gedistilleerd

Naast een uitgebreid wijn- en whiskyassortiment kunt U bij ons ook terecht voor dat mooie glas gedistilleerd.

We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar net die ene grappa die zachte cognac of toch die bijzondere exclusieve rum. Met de beschikking vaneen internationaal netwerk van leveranciers vinden we bijna altijd die fles die de klant zoekt. En dat doen we graag. Want als de klant geniet hebben wij ons werk goed gedaan!

Hieronder een greep aan de verschillende huizen waarvan wij de beste destillaten in ons assortiment voeren.

 

Château Montifaud is in de familie Vallet voor zes generaties. Hierdoor hadden ze ruim de tijd om een perfecte cognac te ontwikkelen. Montifaud is nog een echt familiebedrijf waar vader, moeder en tegenwoordig ook zoonlief de scepter zwaaien. De cognacs zijn gekend om hun milde zachte karakter en weet veel liefhebbers aan zich te binden qua smaak. Het mooie is ook nog eens dat de cognacs een perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Château Montifaud brengt uitsluitend cognacs uit de eigen wijngaarden. Deze wijngaarden liggen in de gebieden Petite Champagne en Grande Champagne.

 

Buiten de reeds mooie collectie grappa’s van Villa Isa, Collesi en Nonino hebben wij recentelijk ons grappa-assortiment uitgebreid met de mooie speciale grappa’s van Lorenzo Inga. De destillaten en likeuren van de Inga familie vertellen een onafgebroken sprookje dat begon in 1832 op het eiland Sicilië, in het plaatsje Noto, en de echte doorbraak kwam in het begin van de twintigste eeuw in Piemonte. Zij vertellen het verhaal van die ‘oude’ hartstocht voor de kunst van distillatie, en dat reeds voor de vijfde generatie op rij.