Over Ons

Vanuit de “Oude Gulden Hoeck” gelegen aan de markt in Gulpen, waar nu nog steeds het VVV-kantoor gevestigd is, maakte mijn ouders Jo en Maria Kaelen in 1974 de overstap naar het pand aan de Rijksweg naast de Gulpener Bierbrouwerij.

Op deze locatie moest de voormalige Boerenleenbank (Rabobank) plaats maken voor Drankenshop Gulden Hoeck.

Jo en Maria hebben de basis gelegd zodat wij de slijterij nog verder konden uitbouwen tot een begrip in de regio maar ook ver daarbuiten. En hiervoor zullen wij hen ook altijd dankbaar zijn.

Deze mooie basis was voor ons het vertrekpunt om onze ‘eigen saus’ over de zaak te gooien en dat resulteerde in een grote verbouwing in 2007, waarbij het hele interieur en de indeling van de zaak gemoderniseerd werd en wij een winkel kregen die voor ons als een maatpak voelt.

De verbouwing met een duidelijke assortimentskeuze hebben ervoor gezorgd dat de Gulden Hoeck is uitgegroeid tot de grootste slijter van het Heuvelland met een grote schare trouw cliënteel. Ook de grote aantallen toeristen weten ons te vinden voor dat leuke cadeautje of geschenkverpakking zodat ze een leuk souvenir hebben uit Limburg.

Ook als er iets te vieren valt doen vele een beroep op onze partyservice.  Bezorgen doen wij in het hele heuvelland. Van Wijlre tot Margraten en van Vaals tot Maastricht en ver daarbuiten.

Daarnaast is onze slijterij ook te vinden op de diverse sociale media zoals twitter, facebook, Google+ en LinkedIn. Deze kanalen worden door ons veelvuldig gebruikt om u als klant nog beter te informeren van onze activiteiten en nieuwigheden in ons assortiment. Maar het liefst nodigen wij u natuurlijk uit om een kijkje te komen nemen in onze wereld van dranken waar we u door een gedegen advies helpen met het maken van de juiste keuze en hiermee uw vertrouwen winnen voor een relatie op de lange termijn.