Geschenken

Relatiegeschenken en kerstpakketten bij ‘’De Gulden Hoeck”

Alle geschenken op 1 adres

Slijterij De Gulden Hoeck is hét adres waar u al uw luxe relatiegeschenken kunt bestellen. Wijn- en whiskypakketten en champagne cadeaus voor uw relaties of uitgebreide thematische kerstpakketten voor uw personeel: Wij profiteren van de wereldwijde import van onze partners en kunnen u daardoor tegen de scherpste prijzen leveren, op bestelling.

Verpakkingen

Picknick manden, rieten koffers, houten kisten met houtwol, of toch een koker met een goede fles whisky erin? De Gulden Hoeck kan u alle luxe verpakkingen leveren om uw cadeau of relatiegeschenk onvergetelijk te maken. Deze speciale verpakkingen zijn per stuk te krijgen of in grotere aantallen voor uw relatiegeschenken en worden door ons met alle zorg samengesteld en verpakt.

Bedrijfslogo

Een verpakking bedrukken met uw bedrijfslogo in full colour kan natuurlijk ook! Lever uw logo bij ons aan en wij zorgen dat uw verpakking gepersonaliseerd wordt. Wij houden indien wenselijk uw bedrukte deksels voor langere tijd op voorraad zodat u snel relatiegeschenken kunt versturen indien noodzakelijk.

Eigen Etiket

Wij leveren ook wijnen met eigen etiketten, gepersonaliseerd met uw eigen tekst of logo. Wij helpen u graag met de realisatie van een uniek cadeau voor uw relaties.

Eigen ideeën?

Heeft u zelf een idee voor een relatiegeschenk of kerstpakket, belt u ons gerust op 043-4501351. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring en hebben een zeer groot assortiment dranken in huis. Met u meedenken en uitwerken van ideeën is ons op het lijf geschreven.

Afhandeling

Uw kaartjes met een boodschap voor de klant verpakken wij natuurlijk mee. Wat betreft verzending heeft u nergens omkijken naar. U levert ons de adresstickers aan en handelen verder alles af.

Kom langs!

Wij zijn ook graag bereid u ’s avonds op afspraak te ontvangen zodat we in alle rust uw wensen kunnen bespreken. U bent ten allen tijde van harte welkom in de Slijterij aan de rijksweg in Gulpen.

Geschenkenfolder 

Klik op de folder om een greep uit ons assortiment te bekijken.