Champagne

 

Champagne, het fijne zit hem in de bubbels.Champagne is een mousserende wijn, die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk. Witte champagne is het bekendste maar er is ook rosé champagne. Alleen mousserende wijn uit deze regio, gemaakt volgens de méthode champenoise mag de naam champagne dragen. [Bron: Wikipedia] 

Ieder moment is een geschikt moment voor champagne wordt wel eens gezegd. En eigenlijk is dat ook zo. Veel mensen kijken op tegen de mousserende wijn en zoeken vaak naar een geschikt moment om champagne of een méthode traditionnelle te drinken. Maar eigenlijk is ieder moment een goed moment om te genieten van deze heerlijke schuimende wijn.

En omdat er tegenwoordig steeds meer vraag is naar mousserende wijnen, en of die nu Champagne, Prosecco, Cava, Cremant of nog anders heten, hebben wij vast een uitgebreid assortiment voor u geselecteerd.

De champagnes die wij momenteel voeren zijn : Moet & Chandon, Veuve Cliqot, Ruinart, Charles Heidsieck, Mumm en Dom Perignon. Daarnaast voeren wij nog een groot aantal cava’s (Spaanse mousserend) en prosecco’s (Italiaans mousserend).