Wijnen

Wijn is een drank die ontstaat na het vergisten van het sap van vruchten, gewoonlijk druiven. Het volledige proces van wijnbereiding noemt men vinificatie. [Bron: Wikipedia]

 

Er zijn op dit moment ongelooflijk veel verschillende wijnen op de markt verkrijgbaar. In verschillende kwaliteiten en verschillende prijzen. Voor ons is het belangrijk een goed advies te geven zodat U met die fles naar huis gaat die U graag had willen kopen. Hoe vaak komt het niet voor dat ,mensen die wijn kopen in een supermarkt, (waar personeel nagenoeg geen kennis heeft van de wijnen die er te koop aangeboden worden)  uiteindelijk thuis er achter komen dat het niet de wijn was die men zocht. Niet qua smaak of niet passend bij het gemaakte gerecht of gewoon niet lekker.

Om deze teleurstelling te voorkomen gaan wij samen met U op zoek naar de ‘juiste’ wijn voor het ‘juiste’ moment. U geeft aan naar welke wijn uw voorkeur uitgaat en wij zoeken een passend alternatief. Zodat als U thuiskomt U kunt genieten van een heerlijk glas wijn. Maatwerk- daar geloven wij in. We zijn niet voor niets Professionals in Wine en daar doet U uw voordeel mee.

Om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij samenwerking gezocht met een aantal wijnleveranciers in Nederland. Deze importeurs doen rechtstreeks zaken met de wijnhuizen en weten derhalve welke kwaliteit er wordt aangeboden en geleverd. Samen met deze experts zoeken wij steeds naar een optimaal assortiment wat ons in staat stelt een breed pakket wijnen te voeren. Wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje maar zeker ook heerlijke juweeltjes uit de Nieuwe Wereld ( Argentinië , Chili, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw Zeeland).