Wijnbeleving 2017 – Onze speciale december wijnfolder!

Wijnfolder – Wijnbeleving 2017!

Het jaar gaan stilaan naar haar eind toe en de feestmaand heeft zijn intrede gedaan. We maken ons op voor de gezelligste tijd van het jaar waarin we samen met onze dierbaren samen zijn.

Samen met onze wijnleverancier hebben we alvast een kleine selectie wijnen uitgezocht die perfect passen bij de tijd van het jaar. Wijnen die gewoon lekker op dronk zijn of die speciaal uitgezocht zijn voor bij een mooi gerecht. Een bijzondere wijn voor iedereen.

Deze wijnfolder hebben wij de naam “Wijnbeleving” gegeven omdat een wijn veel meer is dan de drank in het glas. Het kan de begeleider zijn van een mooi stuk vlees of een lekker stukje vis. Vaak is wijn de herinnering aan die mooie vakantie in Frankrijk of Italië. Wijn staat voor een stuk beleving hoe groot of klein dat voor de individuele persoon ook mag zijn.

Een glas wijn, zeker in de feestmaand, zal niet misstaan op tafel. Steeds meer mensen genieten regelmatig van een glaasje wijn. Lekker op de bank, luisterend naar goede muziek of wegdromend bij een goed boek.

Om U te helpen bij de keuze naar de juiste fles voor de juiste gelegenheid hebben wij in de folder een aantal suggesties gedaan. De geselecteerde wijnen zijn slechts een greep uit ons grote assortiment dat we u natuurlijk ook graag in onze winkel willen voorstellen.

Openingsdagen tijdens de feestdagen:

Tijdens de koopzondagen op 17 en 24 december zullen wij een groot aantal wijnen voor u op de proeftafel zetten zodat u ze reeds kunt voorproeven. De winkel is vanaf 15 december tot en met 31 december geopend (met uitzondering van 25-26 december).

 

Gulden Hoeck

Fijne feestdagen

 

Gulden Hoeck

 

Gulden Hoeck

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren