Bollinger SkyFall – Limited Edition 2012

Bollinger Skyfall

Bollinger Skyfall Limited Edition

26 Oktober is de wereldpremière van de nieuwe James Bond Film SKYFALL. Een week later draait de film overal en vraagt Daniel Craig wereldwijd: “Can I get a bottle of Bollinger Grande Année and Beluga Caviar”.

Speciaal voor het jubileum van 50 jaar James Bond komt het champagnehuis Bollinger wederom met een speciale champagne op de markt, net als bij de vorige James Bond film “Quantum of Solace”.

Speciaal vanwege de 50ste verjaardag van James Bond produceert Champagne Bollinger een special edition Vintage 2002 champagne, genaamd:

Bollinger James Bond 007

Deze Special Limited Edition is beperkt beschikbaar voor de Nederlandse markt (wereldwijd slechts 30.000 flessen). Champagne Bollinger maakt alleen een Grande Annee champagne indien de wijnen van een bepaald jaar van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze Bollinger is een blend van vintages van het jaar 2002. Fles Bollinger SkyfallDaarbij komt nog eens dat men deze champagne in een zeer speciaal jasje heeft gestoken in de vorm van een geluidsdemper van 007 zijn dienstwapen met een speciaal cijferslot.

Prijs van deze exclusieve champagne zal ongeveer € 150,- bedragen.

Interesse?

Reserveer nu deze unieke collectors edition van deze geweldige champagne via E-mail.

We hebben nog enkele stuks in voorraad!!!