Culemborg Blanc de Noir Rosé 2015 – VOORINTEKENING

Culemborg Blanc de Noir Rosé 2015 komt er aan!

Culemborg - Gulden Hoeck

Culemborg - Gulden Hoeck

 

 

 

Ieder jaar is het weer uitkijken naar de “Nieuwe Pluk” van deze bekende Zuid-Afrikaanse rosé. We hebben gemerkt dat de Culemborg Blanc de Noir Rosé ieder jaar aan populariteit wint en dat het helaas ook steeds vaker voorkomt dat onze voorraden snel zijn uitgeput en we dus mensen moeten teleurstellen.

Om te voorkomen dat U als Culemborg liefhebber vroegtijdig moet “misgrijpen” bieden wij de mogelijkheid om deze geweldige rosé op basis van voorintekening te bestellen zodat U zeker weet dat U voor de komende zomerseizoen voorzien bent van deze heerlijke rosé.

 

Voorintekening_cul2015

Proefnotitie algemeen:
Zachte aardbeienrode kleur. In de aangename geur aroma’s van rode bessen en meikersen. De smaak kent een elegante balans van rood zomerfruit met een mooie frisdroge afdronk.
Deze deal werkt zo:
Doordat we met z’n allen inééns een grote hoeveelheid afnemen én vooruitbetalen, profiteert u van groot collectief inkoopvoordeel met strakke staffelkortingen. Het enige dat u vervolgens nodig heeft is enkele weken geduld. Maar dat zal ruimschoots goed gemaakt worden als de rosé binnen is.

Prijzen Culemborg 2015

TEKEN IN VÓÓR 15 MEI A.S. PER MAIL OF BEL 043-4501351

Bestel - Gulden Hoeck