Bierbrouwen Workshop

Bierbrouwen - Gulden Hoeck

 

Workshop Bierbrouwen

De populariteit van bier en met name speciaalbier is de laatste jaren enorm toegenomen. Ook zie je steeds meer mensen die begonnen zijn om hun eigen bier te brouwen wat geresulteerd heeft in de enorme toename van het aantal micro-brouwers. Zelf bierbrouwen is HOT!

Sinds enige tijd zijn wij de verdeler van de producten van Brouwland voor alles wat je nodig hebt om je eigen bier (maar ook wijn en likeuren) zelf te maken.

Om je een beetje wegwijs te maken in deze wereld geven wij een aantal verschillende workshops voor zowel de starter als de gevorderde thuis- of hobbybrouwer.

Workshop mogelijkheden:

  • Bierbrouwen doe je zelf (starter)
    • Tijdens deze workshop leer je wat bier is en hoe je op een gemakkelijke manier met minimale  investering thuis een smaakvol bier kunt maken. De kosten van de benodigde apparatuur zit verwerkt in de pakketprijs.
  • Volmout bierbrouwen (gevorderde)
    • Tijdens deze workshop geven wij een uitgebreide instructie hoe je thuis kun gaan beginnen met het brouwen van je eigen bier. Ook is er de mogelijkheid om de benodigde apparatuur in de pakketprijs in te bouwen.
  • Bieroptimalisatie 
    • Voor onze opgeleide brouwers en voor de liefhebbers zullen wij regelmatig workshops of lezingen in een bepaald thema organiseren. Bijv. Gist opkweken, Hop workshop, Nieuwe technieken.

Brouwproces - De Gulden Hoeck

 

Regelmatig brouwen we natuurlijk ook zelf onze eigen bieren, mocht je een keer zin hebben laat het dan weten en wie weet sta je binnenkort aan onze brouwketel mee te helpen.

Voor meer informatie neemt U vrijblijvend contact met ons op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren