“Faces” Officiële FIFA WK-Wijn uit Brazilië te koop!

“Faces” van Bodegas Lidio Carraro is officieel uitgeroepen door FIFA als WK-wijn 2014 tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

INSCHRIJVEN VANAF NU!!Official FIFA licensed Wine - Gulden Hoeck

Rio Grande do Sul – in het uiterste zuiden van Brasil, waar de wijnbouw in 1875 met de komst van de Italianen, een aanvang nam – staat garant voor 90% van de kwaliteitswijnen uit Brazilië.  Het belangrijkste gebied is Serra Gaucha , waar ook deze FIFA-wijnen hun oorsprong vinden. Door investeringen in mens en apparatuur is men hier fantastisch goed geslaagd in het produceren van een verrassend goed glas wijn, dat het temperament van Brazilië prachtig typeert.

Faces 2013 BrancoWk-Wijn Faces 2013 Branco - Gulden Hoeck

Chardonnay, Muscat en Italiaanse Riesling
Een heldergele kleur met levendige aroma’s en tropische invloeden uit Brazilië. De Riesling staat garant voor elegantie, de Muscat voor aroma en de Chardonnay zorgt voor het exotisch karakter en balans

 

Wk-Wijn Faces 2012 TintoFaces 2012 Tinto

Een elftal aan druivenrassen wordt gebruikt, van Malbec en Cabernet – Sauvignon tot Nebbiolo, Tannat, Touriga Nacional en Alicante. In één woord: een verrassend glas wijn met soupplesse en rijpe tonene van de ‘mediterrane druiven’ enerzijds en kracht en diepgang van de klassieke cépages anderzijds. Een mooi stukje vakmanschap van de vrouwelijke  wijnmaker, Monica Rossetti!

 

 HOE BESTELLEN?

 

Het is mogelijk tot 7 februari in te tekenen op deze twee wijnen.
De prijs per fles is € 15,95 en bij aankoop van minimaal 6 flessen geldt een doos prijs van € 89,00
Tevens maak je bij aankoop van minmaal 6 flessen kans op de officiële WK-bal ” Brazuca” die wij zullen verloten. Per 6 flessen geven wij één lot weg voor de bal.

Bestellingen doorgeven per mail of in de winkel!

bestel Wk-wijn

Note: Bestellingen zijn pas definitief na betaling van de bestelde wijnen!